Säljtips

Säljtips

Läs nedan om tips på hur ni kan öka er försäljning

tips-1

För att komma igång med försäljningen är det bra att börja med att sälja till släkt och vänner. När du sedan blivit mer bekväm med försäljning kan du börja sälja till grannar, andra bekanta och utomstående.

tips-2

Ta hjälp av dina föräldrar och be dem att ta med katalog/visningspaket till jobbet för att visa upp för kollegor. Våra produkter är av högsta kvalité till förmånliga priser, vem kan tacka nej till ett sådant erbjudande?

tips-3

Visa upp på sociala medier att ni säljer Korsch produkter. Lägg upp ett inlägg på facebook eller en bild på instragram/snapchat att ni säljer Korsch produkter.  Genom detta kan ni få utomstående intresserade som ni annars inte skulle fått kontakt med.

tips-4

Förklara för era kunder varför ni säljer Korsch produkter. När de får höra att ni säljer dessa för att exempelvis åka på en turnering kommer ni på ett enkelt sätt kunna motivera er försäljning och tjäna mer! Påpeka också att 50 kr av varje sålt paket går direkt till er!

tips-5

Låt potentiella kunder känna och klämma på produkterna och själva se att de har hög kvalité och bra passform. Berätta gärna om produkternas fördelar, t.ex.att det är  ekologisk bomull och att strumporna är handsydda för ökad komfort och hållbarhet.

.

tips-6

Ha roligt när ni säljer och se det som en lärorik sak inför framtiden!  En glad och positiv säljare kommer få fler glada och positiva köpare. Tänk på den roliga resan ni ska göra ihop med laget/klassen!

Inte börjat sälja än?

Besök vår kundtjänst och kontakta oss omgående!