Så går det till

Så går det till

Läs om hur det går till med en försäljning nedan

1

När ett lag eller klass startar en säljomgång med oss behöver de en ansvarig kontaktperson. Denne får sedan en säljinloggning till vår hemsida skickad till sig. Kontaktpersonen lägger därefter in alla säljare och skriver in deras emailadresser. Säljarna får då deras inloggningsuppgifter skickade till sin mail och kan därefter logga in och byta lösenord. Ni kommer alltid ha en personlig kontakt hos Korsch så vi kan hjälpa er med det ni önskar! Vi kommer också skicka ut visningspåsar som ni kan använda för att låta potentiella kunder känna och klämma på våra produkter! Dessa bör säljarna ha några dagar var under försäljningsomgången. Vi skickar även med kataloger ni kan visa upp för kunder!

2

Nu kan alla säljare registrera sina kunders beställningar. Det är mycket enkelt att lägga in ordrar och det fungerar på alla typer av enheter. Säljaren skriver in namn och adress på köparen och lägger därefter till de produkter som ska beställas.

3

När alla säljare har sålt färdigt och lagt in sina beställningar på sin webbportal ska kontaktpersonen i sin tur kontrollera att allt stämmer. Därefter ska han/hon godkänna beställningen.

untitled

När order är lagd får kontaktpersonen en bekräftelse via email. Kontakta oss direkt om ni vill göra tilläggsbeställningar. Info om kontaktuppgifter hittar ni på korsch.se. Order packas och levereras inom 5-10 dagar. Vid försäljning över 200 paket är frakten kostnadsfri, annars debiteras ni 500 kr på slutfakturan.

5

Beställda produkter samt faktura anländer till kontaktpersonen. Produkterna är förpackade per säljare och per respektive försäljning. Det enda som återstår är att dela ut paketen till kunderna och ta betalt. Ta betalt genom swish, banköverföring eller kontanter. Vi skickar därefter en faktura på 105 kr/paket och ni behåller mellanskillnaden på 45 kr/paket.

6

Efter att ni avslutat en säljomgång kan ni välja att ansluta laget till vår webshop. Det innebär att om era kunder är nöjda med produkterna och vill fortsätta stödja er förening kan de gå in på hemsidan och fortsätta köpa produkter. Alltid fri frakt direkt till kund och ni får 20 % av förtjänsten.