Om oss

Om oss

Vi strävar efter att förbättra för lag och klasser, läs mer om oss nedan!

Group Of Children In Soccer Team Having Training With Female Coach

Vi på Korsch brinner för idrott och upplevelser.

Därför vill vi underlätta för föreningar och klasser att kunna finansiera sina drömmar och skapa minnen för livet. Lösningar där föreningar och klasser har möjlighet att finansiera upplevelser har funnits länge. Men ofta brister dessa i att produkterna inte är attraktiva, samt att företagen tar alldeles för stor del av förtjänsten, så att mindre pengar går till barnen och ungdomarna som faktiskt gör jobbet!

Mot den bakgrunden startade vi Korsch, vi erbjuder:

  • Attraktiva produkter av högsta kvalité som är lätta att sälja.
  • Vi strävar efter att erbjuda naturliga och ekologiska produkter till 100% - för närvarande är ca 90% av våra produkter ekologiska och /eller earth positive. (vilket innebär att de har minimal påverkan på naturen).
  • Större del av kakan till er som säljer – jämfört med liknande lösningar får ni upp till 20% mer pengar för samma försäljning.

Resultatet blir att laget eller klassen får mer pengar när de väljer att sälja med Korsch, konsumenten får en bättre produkt och jorden mår lite bättre. “We give more” helt enkelt. Som kuriosa kommer Korsch från de två grundarnas sammansatta efternamn, vi ville ha en personlig prägel